Dying Grotesque продовжують експерименти з дез-металом

Київський death metal гурт презентував новий сингл "Where the Wolves Howl My Name".

Композиція була записана впродовж зими 2020–2021 року. Над продакшеном працював кожен учасник гурту. Заведення та мастеринг вокаліст/гітарист гурту Сильван робив на Captain Studio.

"На цій композиції вже немає переважання того хаосу та атмосфери безумства, що були присутні на дебютному "Sunflower Tide", проте кожен слухач неодмінно зможе відчути нові стилістичні впливи та додаткові елементи, якими доповнилося звучання колективу", — розповів у коментарі нашому виданню Сильван.

Концепція треку побудована навколо народного епосу про вовкодавів.

"Під час написання концепту й лірики гурт надихався різноманітними химерними вигаданими й реальними історіями, зокрема народним епосом про вовкодавів. Опосередковано в цьому тексті підіймається питання, чи варта фізична могутність та звіриний запал повної та безповоротної втрати людської суті й подоби", — додає музикант.

За основу обкладинку взято роботу художника Олексія Комарова "Вовки". На обкладинці також зображено новий логотип гурту, розроблений сесійним гітаристом гурту Crimsonrott.

Наразі гурт працює над новим матеріалом для другого повноформатного альбому, який, за словами Сильвана, "стане зображенням переосмисленого підходу до творчості й нового етапу в історії нашої гротескної формації".

Dying Grotesque — столичний death metal гурт, що був створений у 2018 році. Дискографія нараховує мініальбом, спліт з Dissolution, повноформатний альбом та сингл. Серед інфлюенсерів музиканти називають: Grave, Dismember, Autopsy, God Macabre, Authorize, Convulse, Xysma, Bolt Thrower та Edge of Sanity. Наразі актуальний склад:

  • Сильван — вокал, соло гітара;
  • Андрон — ритм-гітара;
  • Нордвінд — барабанщик

Dying Grotesque у мережі:

https://dyinggrotesque.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Dying-Grotesque-103488991282367/
https://www.instagram.com/dyinggrotesque/
https://twitter.com/dyinggrotesque
https://www.youtube.com/channel/UC1EnKjVtTwXOos5vbK4sQDA