KILL! KILL! KILL! презентують другий мініальбом

Neformat Family Gig: Charity Edition

True Tough
TBA
TBA
TBA
TBA
TBA
13/10/2024
300-500 uah
Otel'
Весь прибуток на ЗСУ

Тернопільський дует випускає перший мініальбом у новому складі – "Killadelphia" – з персонажами, історіями та новим звучанням. 

"Історія" – це хіт з цього EP про токсичні стосунки, про неможливість піти, але неможливість і залишатися. "Сни" – це пісня, в якій повністю розкривається наша Іра: ніжний голос, мелодійність і тривожний текст. Кінцевий трек "Злий" – про темну сторону кожного з нас", – коментує у пресрелізі засновник гурту Вова Томків.

Реліз доступний на усіх стримінгах

Нагадаємо, KILL! KILL! KILL! спершу був сольним проєктом Володимира, і саме так він випустив дебютний EP "D. O. A." 2022 року. Однак у жовтні 2023-го до складу доєдналася Ірина Романюта, чий прихід сильно вплинув на подальший вектор розвитку вже дуету.

"Іра – це нове дихання в нашій історії. Я завжди бачив цей проєкт як дует і постійно шукав драмера. Але раніше щось було не так, а як тільки ми почали співпрацювати з Ірою – все стало на свої місця. Очевидно, її жіночий вокал на треках додав сенси, бо музика тепер більше про стосунки, взаємодію. Це дало нам більш чіткий напрямок і в інструментах, бо Іра дуже відчуває мене і завжди додає саме те, що я бачив в голові. 

Важливо ще, що Іра доволі юна, тому вона більш яскраво відчуває думки та емоції її однолітків. Трек "Сни" – це якраз така наївна та юна тривога, коли, окрім того, що за вікном війна, ти ще не уявляєш, хто ти, де ти й ким хочеш стати (хоча, будемо чесними, це притаманно нам не лише у 20 років)", – додає Вова.

Новим релізом KILL! KILL! KILL! переривають серію синглів та презентують не лише три нові повноцінні треки, але й кілька скітів, що супроводжують слухача у світ "Killadelphia". Ними виконавці розкривають героїв, які супроводжують їхню творчість – Kill, Killy, Killer, та заразом нагадують, що їхній гурт "не лише про музику, але й про свій вигаданий світ, неординарні образи та власну атмосферу".

"KILL!KILL!KILL! – це не лише музика та візуал, це насправді цілий вигаданий світ від Вови. На новому EP є спроба його розкрити через скіти, але тяжко це уявити без відеоробіт. Ми в кліпах не додаємо ще окремих персонажів, але показати образи, одяг, макіяж для нас дуже важливо. Бо проводячи кожен день з ними, я розумію, наскільки їм важливо не тільки гарно звучати, але і дивувати, робити щось цікаве, динамічне та запам'ятовуватися”, – коментує режисерка кліпів Іра Сокур. 

Головна особливість цього релізу – три кліпи на кожен із треків; два наступні вийдуть 20 та 27 вересня

Іра Сокур відповідає за весь візуал гурту, а також веде сторінки KILL! KILL! KILL! у соцмережах. 

"На сцені нас завжди двоє – я та Іра, але насправді за лаштунками з нами завжди ще одна Іра – моя дівчина. Раніше ми мріяли зробити альбом, який буде супроводжуватися відеокліпами, котрі можна дивитися як серіал, де нова серія – це новий трек. Але звичайно, якщо це 6-8 треків з малими бюджетами, це майже нереально, а на новому EP в нас три треки і ми вирішили ризикнути.

Перший кліп на трек "Історія" – інструменти, історія токсичних стосунків, vhs камера, mixed media. Яскравий і повністю передає атмосферу нашого релізу. Два інших кліпи – відповідно, "Сни" та "Злий" – це окремі відеороботи про кожного з нас. "Сни", як і трек, так і відео, розкривають нашу Іру. "Злий" вже розкриває мене і наприкінці навіть трохи відкриває не лише мою темну сторону, але і голос, що ближче до важкої музики", – коментує Вова.

KILL! KILL! KILL! – тернопільський дует Володимира Томківа (aka Tommy Kiff) та Ірини Романюти. У 2023 фітанули з drimandr у кросовері "Лихо" та випустили сингл "Вбий мене", позначивши цим новий етап карʼєри на інді-сцені. Під цим новим етапом Володимир має на увазі таке:

"Постійні пошуки драмера, нерозуміння, який чіткий склад, як виглядати на сцені і як бути різноманітним, дуже мене стопили. Зараз ми працюємо постійно разом, впевнені, що на одній хвилі, тому хоча б цей факт допомагає рухатися більш впевнено. Тепер ми зосереджені лише на музиці; випускаючи цей реліз, ми вже маємо записані два фіти та напрацювання на альбом. Ми вже більше розуміємо, яку нішу можемо зайняти на сучасній українській сцені. Завдяки стабільному складу та постійній роботі ми мали дуже насичене літо і, звичайно, поки малими кроками, але впевнено набираємо обертів.

Основні наші сподівання – бути почутими, плани – стати відомими, щоб збирати ще більше донатів, наміри – впевнено знайти та зайняти своє місце в українській музиці, бо ми того варті".

KILL! KILL! KILL! у мережі:

https://instagram.com/killthisband/
https://soundcloud.com/bandkillkillkill
https://www.youtube.com/channel/UCRbrYAR1aUl0rAjjnqOblJQ