Willow’s Hill видають сингл, анонсують альбом

Днями інді-дует Willow’s Hill оприлюднив другий сингл у своїй дискографії – пісню "Failure". Це чи не найспокійніша композиція з майбутнього альбому, який очікується восени.

Основна робота над треком припала на жовтень минулого року й проходила в Івано-Франківську. Сама ж думка видати пісню окремо виникла в артистів, Дмитра й Анни, вже коли вони мали записаний альбом.

"Це одна зі найспокійніших пісень і, ми подумали, це буде доречний оупенінг для першого альбому. Вона зʼявилася наче сама собою, дуже легко її було створити" – ділиться Дмитро, гітарист і вокаліст гурту, із Неформатом.

Зведення й мастерінг матеріалу для музикантів виконав Андре, вокаліст і гітарист стоунер-гурту Red Eyed Hyena.

Хоча це лише другий сингл музикантів, він значною мірою відрізняється від минулорічного дебютника "Disconnect", який ті називають пробною піснею.

"Мені хотілося рухатися в більш концептуальну історію. Тому наші нові пісні – це мікс південної готики, дум-металу, психоделічного року та навіть шугейзу (та чогось іще), щоб передати атмосферу саме такою, як ми її бачимо", – додає Дмитро.

Загалом же музиканти й надалі лишаються вірними меланхолії, лише музична складова їхньої творчості значно урізноманітнилася.

 

Майбутній альбом музикантів називатиметься "The Cry of the Mother Earth" й очікується восени. Його основною темою буде "сум у широкому сенсі". За словами музикантів, весь альбом був створений усупереч багатьом обставинам і дата його релізу вже зсувалася. Тим не менш, вони стараються наблизити його вихід, а також обіцяють видати ще один сингл, "Tears of Light", напередодні.

Willow’s Hill – інді-рок дует, який заснували гітарист і вокаліст Дмитро Хижняк із Запоріжжя й басистка й вокалістка Анна Гадомич із Миколаєва. Подекуди до артистів приєднуються сесійні музиканти. Формація дебютувала з синглом у 2023 році. Наразі в їхній дискографії два сингли.

Willow’s Hill у мережі:

https://www.instagram.com/willows_hill/

Фото обкладинки – Instagram