Sumakh дебютували з лайвом

Нещодавно чернігівський блек-метал проєкт Sumakh заявив про себе дебютним лайв-записом й уже анонсує майбутній альбом.

Липневий виступ Sumakh у чернігівському закладі soul pub склав основу першого релізу музикантів – живого запису, де прозвучала велика частка їхнього репертуару. Ідею випустити запис концерту музикантам подав Єгор Фелюст, їхній друг і івент-менеджер Неформату.

"Усі пісні, що є на записі, ми писали впродовж усього існування гурту, деякі з них переписували, а деякі видаляли, бо вони не дуже виписувалися в загальну картину", – діляться музиканти з Неформатом.

Над відео і мастерингом музики гурту працював Max Chase.

 

Донедавна Sumakh не мали сталого складу гурту, через що й випуск студійного альбому був для них під знаком питання. Однак тепер усе змінилося й музиканти от-от представлять свій перший альбом. За їхніми словами, туди ввійдуть як кілька композицій із лайву, так і нові, а загалом музика буде натхненна атмосферним і меланхолійним блек-металом і DSBM. Точна дата релізу наразі не відома.

Sumakh – чернігівський блек-метал гурт, який заснували троє музикантів у 2022 році. Вони творять переважно під впливом atmospheric black metal, melancholic black metal і DSBM. Наразі в їхній дискографії дебютний живий запис (2024).

Актуальний склад гурту:

  • Андрій Козловський – вокал
  • Тимофій Бусловський – гітара
  • Олександр Шилов – бас-гітара
  • Кирило Драгун – барабани

Фото обкладинки – надали виконавці