last past випускає казковий альбом

Нещодавно шугейз-проєкт last past. оприлюднив альбом "NEVERLAND". Музичний твір був натхненний фентезі відеоіграми й уявленнями про спокійне недосяжне місце.

Вадим Лелюх, засновник і автор усієї музики last past., започаткував цей альбом улітку 2023 року. Проте прицільніше сів за нього вже взимку. Урешті Вадим сам написав усі партії, звів їх і виконав мастеринг майбутнього лонплею.

"Лише так я можу забезпечити своїй музиці саме той вигляд, який вона має у мене в голові", – ділиться музикант із Неформатом.

Альбом вийшов на лейблі electricity.

У цьому альбомі виконавець дав вихід одній зі своїх давніх фантазій, яка, за словами Вадима, подорожувала з ним протягом життя.

"Мені хотілося знайти для себе ідеальне місце, де я завжди зможу відчувати спокій та радість. Але реальність, скоріше за все, цього не дозволить, тому я вирішив спробувати за допомогою музики створити відчуття того самого місця, куди кожен бажає потрапити. Для кожного воно буде [втілювати] дещо індивідуальне, але так і залишиться недосяжним".

На думку артиста, йому вдалося досягнути бажаного. Частково в цьому допомогли відеоігри серії The Elder Scrolls, які виштовхнули Вадима на таку важливу для нього хвилю натхнення, дали йому відчуття захоплення й комфорту. Це ж вплинуло на загальний настрій альбому:

"Я хотів зробити його казковим, наче нічний ліс, який освітлюється Місяцем, а повсюди літають світляки. В основному думки були про те, що потрібно зробити [музику] так, щоб усе ж таки хоч на мить потрапити у цей казковий неверленд завдяки їй".

Тепер Вадим планує відновити концертну діяльність формації. До її живого складу наразі входять гітарист Саша (більше відомий як Rippedd) і басистка Катя. Також із музикантами свого часу грав ударник Ілля (відомий як Pale Heaven), але наразі він надав перевагу власній музичній діяльності.

last past. – шугейз/інді-гурт, який заснував хмельницький музикант Вадим Лелюх восени 2021 року в Києві. Усю музику для цього проєкту Вадим вигадує сам, але грає наживо разом із іншими музикантами. Наразі в дискографії гурту два альбоми й кілька синглів. Музика формації виходить на столичному лейблі electricity.

last past. у мережі:

https://www.instagram.com/last__past/

Фото обкладинки – надали виконавці