Heartblanch випустили сингл із майбутнього альбому

Днями інді-гурт Heartblanch оприлюднив сингл "Don't Fade Away", який ввійде до наступного альбому музикантів. Також виконавці видали анімований кліп на композицію.

Ця пісня завдячує своєю появою бас-гітаристові гурту Андрію – той вигадав її основу восени 2021 року. Під час кожної з репетицій музиканти поступово вдосконалювали сингл, а його фінальне гітарне соло виникло випадково, унаслідок імпровізації.

"Це було спонтанно під час розмови Антона, музичного продюсера запису, і нашого гітариста Гени на студії SoundPlant. Соло було зіграно кавовою чашкою, що опинилася під рукою", – діляться музиканти з Неформатом.

Саундпродакшн треку відбувся на згаданій SoundPlant.

 

Урешті початковий задум артистів виріс у трек про особливий зв’язок.

"Це історія про почуття близькості, яка поєднує тих, хто вірить, попри всі життєві виклики. Що би не трапилося – наша надія завжди з нами".

Ідею візуально підсилює анімаційне відео Мари Забашти, на яке її надихнула нова хвиля французького кіно й дорожні фільми Віма Вендерса.

"У кліпі ми створили ніби паралельний кишеньковий ретросвіт, який рухається зі швидкістю зміни слайдів у старому діапроєкторі. Я намагалася зберегти цей настрій шершавого неідеального світу з крапелькою світла в кінці", – додає Мара.

Наразі відомо, що сингл увійде до наступного альбому виконавців, який вони поки що не анонсували.

Heartblanch – київський гурт, який грає меланхолійний інді-рок на межі з постпанком із 2009 року. На їхньому рахунку кілька повноформатних альбомів, EP й синглів.

Heartblanch у мережі:

https://www.instagram.com/heartblanch/
http://facebook.com/heartblanch

Фото обкладинки – надали виконавці