Mortui Vultus випускають другий сингл

Днями постблек-метал гурт Mortui Vultus представив свій другий сингл – "Broken Bed". Той був створений за участі музиканта з Hellenic Blue і Superflat й увійде до першого лонплею Mortui Vultus.

Другий сингл у дискографії виконавців позначає вихід гурту на новий рівень. Як артисти розповіли Неформату, це та впевнена позиція, коли вони усвідомили свій звук і зупинили пошуки в цьому напрямку. Музику "Broken Bed" учасники гурту написали разом зі своїм другом Федором, учасником гуртів Hellenic BlueSuperflat і Juntama, який також певний час грав у Mortui Vultus на ударних.

"Ми запропонували Федору написати текст до треку, бо у Лева [вокаліста й основного автора лірики – ред.] виходило не зовсім те, що йому і нам усім хотілося. І от, Федір не спить всю ніч, оскільки має безсоння на постійній основі, на фоні літають Шахеди, які тільки загострюють неможливість спати, і він пише текст "Broken Bed". Узагалі-то перша назва треку була "Insomnia", але треків із такою назвою вже сотні, тож ми вигадали метафоричнішу", – ділиться Саша, гітарист гурту, із Неформатом.

Докладніше про історію гурту й найперший сингл читайте в нашому інтерв’ю.

 

Між першим синглом музикантів, "Existential flux", і нинішнім – майже рік відстані й значна різниця в поглядах на власну творчість. Попри це, обидві композиції ввійдуть у дебютник гурту, уже майже повністю готовий. Наразі музиканти доопрацьовують останній трек і візуальну складову релізу. 

Mortui Vultus – постблек-метал/блекгейз-гурт, заснований у 2022 році. Наразі в дискографії музикантів два сингли.

Mortui Vultus у мережі:

https://www.instagram.com/mortuivultus/

Фото обкладинки – Аліна Плеська