Як важливо жити в моменті: Spokusy випустили lyric-відео

25 липня київський гурт Spokusy презентував lyric-відео на сингл «Живу в моменті».

Композиція ставить питання про швидкоплинність життя та необхідність насолоджуватися ним тут і зараз.

"Усі цифрові данні та програми можуть в один день зникнути через маленький збій, твоє життя може обірватись будь-якої миті через війну, маленька пухлинка, можливо, уже зародилась у глибинах твого тіла, бо ми непостійні... І що з цим робити? Лише жити в моменті!", – стверджують у пресрелізі Spokusy.

Нагадаємо, нещодавно команда також презентувала новий трек “Меланхолія”, який разом з іншими піснями гурту можна буде почути на двох музичних фестивалях: київському "ХАЛЕПА Vol. 3" (17- 18 серпня) і львівському "Файне Місто" (2-4 серпня).  

Дізнатися більше про діяльність Spokusy ви можете з їхнього нещодавнього інтерв'ю Неформату.

Spokusy – київський гурт, що створює музику в стилі ньювейв, постпанк у поєднанні з ретро-синтетичним звучанням, саксофоном та терменвоксом.

Проєкт був створений Ігорем Черепановим, який паралельно є фронтменом метал-гурту AGHIAZMA, артдиректором декількох клубів та організатором численних столичних рок-вечірок.

За пару років музиканти випустили десять треків та виступали на чисельних концертних майданчиках, збираючи гроші на потреби хостелу для українських біженців.

Більше про гурт Spokusy:

https://www.instagram.com/spokusy/