ногируки випускає альбом

Сьогодні ембієнт-проєкт ногируки представляє альбом "розділи", написаний за два дні.

Засновниця формації Евеліна створила цю музику цьогорічної весни. Буквально за два дні роботи над творами, музикантка відчула, що матеріал готовий. Однак крапку поставила дещо пізніше.

"Я думала, що не вистачає закінчення, а виявилося, що вступу. Я знала, що для цього мені потрібний певний стан, тож дочекалася його. За годинку "розділ 0" доповнив альбом, зробивши його цілим для мене", – розповідає музикантка в пресрелізі.

Цей матеріал знаменує собою повернення виконавиці до простих форм музики, серед яких вона віднайшла найбільший комфорт після низки експериментів. Хоча, за її словами, згадана простота змушує її почуватися "оголеною".

Реліз відбувся на одеському лейблі Liky Pid Nohamy

Відповідно до назви альбому, кожен його трек – розділ, за яким приховані внутрішні процеси виконавиці, вивільнені в музичній формі: розділ 0 – точка відліку, розділ 1 – сумніви і хвилювання, розділ 2 – заклик, розділ 3 – розслаблені мʼязи, розділ 4 – зсув.

"Для мене музика це практика. Така ж сама, як й інші мої зацікавлення і способи справлятись з життям у всіх його проявах. Я повертаюся до музики кожного разу, саме так розуміючи, що вона є важливою для мене".

Хоча артистка пише й грає багато музики, вона нечасто видає її. Тож наразі плани щодо її наступних релізів нам не відомі.

ногируки – сольний електронний проєкт львівської музикантки Евеліни Стебельської. Уперше музика проєкту була опублікована в 2018 році.

ногируки в мережі:

https://www.instagram.com/nogi.ryki/

Фото обкладинки – надав лейбл