Azimut представили альбом за співпраці з колегами

Сьогодні Robustfellow Prods. представляє спільний альбом гурту Azimut, виконавців Олекси О))) й Юрія Дубровського під назвою "NUN".

Над музикою цього об’єднувального лонплею працювали Назарій Михайлюк, Петро Круль і Андрій Бучинський. Водночас запрошеними музикантами стали Юрій Дубровський із проєктів Nug і Octopus kraft, Asthme і Zlele, а також Олекса O))), засновник формацій Soom і Prashchur.

Усі музиканти з різних міст, що відображено в концепції цієї музичної роботи:

"Географічно проєкт зшиває Україну, протягнувши мотузку з Харкова повз Дрогобич і зав'язавши вузол у Станіславі. Музично – переносить слухача у дивний міфічний Світ, випромінюючи прадавні істини", – йдется в пресрелізі.

Тексти для альбому Олекса O))) написав разом із Назарієм.

За словами виконавців, композиції альбому варто сприймати не як окремі, а як пов’язані між собою елементи цілого.

"Це частини однієї драми, картини, триптих, своєрідна ораторія. Це осмислення вічної дилеми людини, пошук сенсу буття, намагання осягнути надчуттєве, діалог з Богом. Це розповідь Предка-Оповідача, це голос древнього Бога-Риби, який лунає з коридорів часу мертвою фінікійською мовою, яка дала людству алфавіт. Це слово Сина Людського, від трепету та благоговіння до розпачу, самокаліцтва, жертви во ім’я незнаного. Це пошук Гнозису, як у зовнішньому світі, зверху, так і у внутрішньому, внизу".

Зображення на обкладинці авторства Петра Круля, а дизайн – Юрія Дубровського.

Robustfellow у мережі:

https://instagram.com/robustfellow_prods
https://youtube.com/user/TheRobustfellow
https://facebook.com/RobustfellowProds/

Фото обкладинки – надав лейбл