provulok презентує новий "дисоціативний" альбом

Шугейз проєкт provulok 10 травня презентував свій третій повноформатний альбом під назвою "dissociation".

"Це альбом про те, ким я не планував бути, але повільно стаю внаслідок умов, які не обирав", — стверджує в пресрелізі автор проєкту Льоман Судакли.

Реліз також доступний на стримінгових сервісах 

За словами Льомана, "dissociation" розповідає про пристосування та зміну поглядів, про усвідомлення того, що під впливом обставин не можна залишатися тим, ким був раніше. У релізі зачіпаються актуальні теми російського вторгнення і лінгвоциду в Криму.

Крім того, в альбомі є кілька треків-колаборацій. Наприклад, "dissociation 0", створений спільно з Ницо Потворно.

"Це мій старий текст, який нікуди не ввійшов. Що тут сказати крім того, що це геніально, як і все, що я пишу? Хто ще в цій жизні римував дельфінів і Джеймса Ґандольфіні?", — такий коментар лишив у пресрелізі Сергій Гусак, творець Ницо Потворно.

Серед колаборацій є одна з Sheetel: композиція "звичка", що була випущена як окремий сингл раніше — 3 травня, — однак увійшла в "dissociation". 

А також у складі альбому присутній спільний із виконавицею Люсі трек, що має назву "ізпрежди".

"В "ізпрежди" я заклала діалог між своїм останнім треком, що вийшов, та майбутнім альбомом. Це місток із мене в минулому до мене в майбутньому, і він ще досить примарний, слабкий, одні нариси, але вже вабить своїми масштабами та конструкціями. Скажу по секрету, що наші альбоми з Льоманом будуть повʼязані між собою", — зізнається в пресрелізі Люсі.

Дізнатися більше про діяльність Льомана та його проєкт ви можете з нещодавнього інтерв'ю Неформату. 

provulok — інструментальний пост-шугейз проєкт Льомана Судакли, музиканта кримськотатарського походження. Наскрізним мотивом його творчості є стан після втрати дому, суму за рідними краєвидами та любов’ю до національних традицій. Наразі в дискографії музиканта кілька синглів, альбомів і мініальбом.

Дізнатися більше про виконавця:

https://www.instagram.com/prowulok