Українських виконавців запрошують на Ukrainian MusicLab

Організація Music Export Ukraine нещодавно оголосила прийом заявок на Ukrainian MusicLab, нову програму підтримки для українських артистів. 

Французьке медіа Europavox у співпраці з Institut Français of Bucharest, клубом Control Club та, власне, Music Export Ukraine, оголошують прийом заявок на Ukrainian MusicLab, тренінгову програму для підтримки українських артистів через підтримку їхньої інтеграції до європейського музичного ринку. 

Ця можливість відкрита для всіх українських артистів, які проживають в Україні або країнах Європи. Активності будуть організовані у гібридному форматі: онлайн-воркшопи та оффлайн сесія в Бухаресті у жовтні 2024 року.

До програми входить: 

  • Огляд європейських музичних ринків
  • Побудова медіаприсутності
  • Диверсифікація доходів
  • Сесія пітчингу журналістам
  • Сесії з виробництва контенту
  • Шоукейс з європейськими медіа та професіоналами

Подати заявку можна за посиланням. Дедлайн прийому заявок – 9 вересня. Відібрані учасники будуть оголошені у вересні.

Music Export Ukraine – незалежна організація, яка допомагає українським артистам налагодити зв’язки, промотувати їхню музику та розвивати кар’єру на міжнародному рівні. Серед головних напрямків діяльності: крос-секторні колаборації, міжнародні програми обміну і навчальні заходи, представлення українських делегацій на конференціях та шоукейс-фестивалях, лобіювання інтересів української музики на національному та міжнародних рівнях. Організація також регулярно проводить навчальний проєкт Eastern European Music Academy для менеджерів та артистів з 14 країн задля їх професіоналізації та інтеграції у світовий музичний бізнес.

Music Export Ukraine у мережі:

https://musicexportukraine.com/
https://www.instagram.com/musicexportukraine/
https://www.facebook.com/musicexportukraine/