True Tough презентує новий EP на Dark Stage festival

Telema, Hell:on, True Tough та Ignea зберуться восени у Києві на одній сцені Dark Stage festival. 

7 жовтня київський клуб Bel Etage збере поціновувачів українського металу та хардкору на Dark Stage festival заради нового звучання, нових імен та ексклюзивних творчих експериментів. Зокрема на глядачів очікує таке. 

True Tough – київський хардкор/метал гурт, дискографія якого нараховує кілька синглів і два мініальбоми, у яких команда співає про особисті почуття та соціальні проблеми. Гурт є активним гравцем локальної сцени, від початку повномасштабного вторгнення відіграв десятки благодійних концертів, у тому числі й на фестивалі Faine Misto 2023. До кінця року True Tough планує від’їздити свій перший тур Україною, а також випустити та презентувати на Dark Stage festival свій третій мініальбом з абсолютно новим, невластивим для гурту звучанням. Виходити цей реліз буде за підтримки нашого лейбла Neformat Family.

 

Ignea – київський мелодік метал гурт, який поєднує у своїй музиці симфонічні, електронні та фолк аранжування. Вперше за три роки виступить у столиці на Dark Stage festival та презентує новий повноформатний альбом "Dreams of Lands Unseen", присвячений творчості української письменниці та документалістки Софії Яблонської. Альбом вийшов на відомому австрійському лейблі Napalm Records, а майже третина пісень з нього звучить українською. Незабаром гурт вирушає у великий європейський тур з Fear Factory, а також анонсує концерти в Україні.

 

HELL:ON – треш-дез колектив із Запоріжжя. За свою багаторічну музичну кар’єру гурт випустив 6 повноформатних альбомів та ще декілька сплітів, демо й ЕР. Останній альбом "Scythian Stamm" присвячений рідному острову Хортиця. У його звучанні музиканти вдало поєднують фірмовий треш-дез з, наприклад, ситаром і органом, ай саме ці унікальні мотиви можна буде почути наживо на ексклюзивному концерті HELL:ON у рамках Dark Stage festival.

 

Telema – металкор гурт з Івано-Франківська. За останній рік випустили 3 сингли, 2 з яких це спільні роботи з гуртами Grayshapes і Burned Time Machine та емо-репером Sleepy Andy, а також зіграли більше десятка благодійних концертів в Україні та на фестивалі Faine Misto. В планах гурту до кінця року випустити ще мінімум один сингл та заспойлерити свій новий ЕР на Dark Stage festival.

 

Dark Stage festival походить від однойменної сцени Dark Stage фестивалю Faine Misto. Цьогоріч фестиваль пройде вп’яте і стане своєрідним відкриттям осіннього фестивального сезону 2023. Перший Dark Stage festival відбувся у далекому 2017 у Тернополі. З того часу, він змінив декілька локацій і на його сцені встигли виступити безліч українських та іноземних гуртів, серед яких Bad Omens (США), 1914, We Butter the Bread With Butter (Німеччина), Space of Variations, Any Given Day (Німеччина), Denoi (Чехія), Velikhan.

Придбати квитки можна за цим посиланням, вартість у фан-зоні наразі складає 400 гривень. Частина зібраних коштів буде перерахована на потреби бригади НГУ АЗОВ.