Re-read видали нові сингл та відео

Не так давно емо-рок гурт Re-read видав пісню "Додому", сповнену надії на повернення. Також до неї вийшло відео із моментами з життя виконавців.

Композицію написала вокалістка гурту Катерина, вже після 24 лютого. Згодом вона вийшла на лейблі элек///чество та увійшла до компіляції Ukrainian Indie for Independence.

"Я написала текст під впливом того, що здавалося, ніби постійно треба бігти від загрози і я не знаю, коли ще я опинюсь вдома. Я хотіла, щоб цей трек був надією про повернення додому як для мене, так і для багатьох, хто покинув свої домівки", – розповідає Катерина Неформату.

Описане почуття було спільним для учасників гурту, тож гітаристу Антону було нескладно втілити його у звуці – основним автором музики композиції є саме він. Оскільки на час створення пісні музиканти перебували в різних містах, вся робота над нею проходила на відстані.

 

Обкладинку альбому виконав найкращий друг Катерини, художник Павло, який працював взагалі над усім візуалом для гурту увесь час.

Зараз Re-read в процесі роботи над майбутнім українськомовним альбомом, де, як вони нам повідали, буде фіт із LYKHO. Також Re-read самі незабаром з’являться на фіті в гурта plaaaato, тому stay tuned!

Re-read – київський інді/емо проєкт, створений у 2015 році. Дискографія нараховує кілька демо та один мініальбом. Серед інфлуенсерів музиканти вказують Skulls, Angels and Sluts, Пекинский велосипед та Renevich.

Re-read в мережі:

https://re-read.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/reread.wav/

Фото обкладинки – Instagram виконавців