Довгий Пес та Jointjay видали трек про розлуку

Днями репер Довгий Пес та бімейкер Jointjay разом створили та видали трек "Липа гарно пахне". Також артисти зняли на пісню кліп.

Початок для пісні поклало речення Діззі "Б*я, як липа гарно пахне!", воно ж стало її лейтмотивом.

"Під вечір було написане промо, а через день – другий біт та запис промо, щоб поглянути на реакцію слухачів. Нам було цікаво, чи у цей складний час має право на життя весела музика. Ну, як весела, тема все одно ж сумна", – каже Довгий Пес в пресрелізі.

 

Під сумною темою мається на увазі тема розлуки, спричиненої відстанню.

"Коли промо вже було в мережі і все навколо говорило, що це буде звичайна реп-тематика, я прочитав новину про величезну кількість пар, які розпались із-за випробовування кордоном. Це були і звичайні парочки, і сім’ї, тому ця інформація автоматично лягла в куплет, видозмінивши вектор думки пісні остаточно. Липа, вона і весела ніби, та про сумні речі", – додає виконавець.

Стосовно звуку, ця пісня виконана в манері співпраці Довгого Пса та Jointjay. За їхніми ж словами, трек є міксом клауд-репу з фонком та класичним хіп-хопом.

Ціна Ритму – український хіп-хоп гурт та, який заснували дві команди виконавців з Калушу та Львова у 2011 році. До Ціни ритму наразі входять Довгий Пес, Джонні Дивний та Аппекс і бітмейкери-саундпродюсери Вутабі та Jointjay. З січня 2021 року Ціна Ритму діє також як незалежний лейбл.

Ціна Ритму в мережі:

https://www.facebook.com/price.of.da.rhythm
https://instagram.com/priceofdarhythm