Formless Reflection зібрали сингли в одному ЕР

Нещодавно дезкор/джент гурт Formless Reflection видав мініальбом "Consequence", в якому об’єднав свої розрізнені сингли та випустив їх на популярних стрімінгах.

Матеріал для цієї роботи з’явився в музикантів ще кілька років тому, але був доступний лише на YouTube. Над написанням кожної із композицій мініальбому вони, свого часу, працювали місяць. Набагато більше часу забрав продакшн треків.

"Аранжування, зведення та продакшн то значно довший процес. Ми займалися цим самостійно і намагалися вижати максимум з накопиченого матеріалу", – розповідає Богдан, басист гурту, Неформату.

 

Зважаючи на той факт, що композиції були відібрані для мінальбому, а не написані для нього, вони не об’єднані спільною концепцією. Але спільні риси, що роблять цей ЕР цілісним, в них таки є.

"Наприклад, в "Omnia mors aequat" та "Purification of Essence" йдеться про неминучість смерті та відплату за свої гріхи в наступних життях, в "Cerberus Effect" – про нездатність людей боротися з власним страхом, а в "Insurgent Terra" йдеться про те, що людство поступово знищує себе".

Натхнення для цих композицій учасники гурту черпають зі споглядання життя довкола.

"Власне, нас оточує багато негативних речей, переосмислення котрих можна втілити в творчості".

Над обкладинкою мініальбому учасники гурту думали всі разом, згодом її оформили вокаліст та ударник.

"Навряд чи можна сказати про якусь конкретику, просто ми вирішили, що сонячне затемнення доволі влучно підходить під назву "Consequence", тобто "наслідки". А взагалі кожен може розуміти обкладинку як хоче".

Наразі Formless Reflection працюють над новим матеріалом, він буде українськомовним та, за сподіванням самих учасників, побачить світ вже скоро.

Formless Reflection – дезкор/джент гурт з Козятина, що випускає та грає музику ще з 2009 року.

Formless Reflection в мережі:

https://www.facebook.com/FormlessReflection
https://www.instagram.com/formless_reflection/

Фото обкладинки – надали виконавці