На новому синглі Larmes Inconnu продовжують експериментувати із думом

Київський doom metal гурт презентував новий сингл "Internal".



Перші напрацювання гурт зробив ще у 2020 році. Записували музиканти трек на студії 44100 під керівництвом звукорежисера Бориса Завгороднєва, він також робив зведення та мастеринг.

"В цьому тексті я знов повертаюся до теми самотності. Але це вже приватна історія персонажа, який добровільно відмовився від людських контактів, власноруч побудував глухі стіни навколо себе. Але стіни будують ті, кому є що за ними ховати", — розповіла в коментарі нашому виданню вокалістка гурту Аліна "Skiffska" Моїсеєнко.

Концепція графічного оформлення запропонував гітарист гурту Олексій "Tearie" Ткаченко. Вона зроблена в стилістиці власника тату-студії CULT Misha "mouse_tats" Dima.

"Частини черепів, що наче проступають скрізь стіну нагадують наші власні вади і "скелети в шафі". Ті самі, що ми зазвичай намагаємось приховати. Так само, як голка тату машини проникає під шкіру декілька разів у секунду, змінюючи твій вигляд, залишаючи фарби й відтінки — так і ми прагнемо, щоб наша музика з частотою bpm трека проникала під шкіру слухача та залишала емоції, барви та спогади. Тому що це, внутрішнє, своє, індивідуальне", — коментує гітарист гурту Олексій "Tearie" Ткаченко.

Наразі гурт працює над накопиченням матеріалу. Наступний сингл буде інструментальним.

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний сингл гурту "Void Of Fears".

Larmes Inconnu — київський дум-метал гурт, створений у 2020 році. Дискографія нараховує два сингли. Актуальний склад гурту:

  • Вадим "Ailur" Шевченко — синт-гітара/бас
  • Олексій "Tearie" Ткаченко — гітара
  • Аліна "Skiffska" Моїсеєнко — вокал

Larmes Inconnu у мережі:

https://larmesinconnu.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/larmesinconnu
https://www.instagram.com/larmes.inconnu/
https://www.facebook.com/larmesinconnu
https://www.youtube.com/channel/UCa6dHocgzFSXwv548DMuwOQ

Матеріал для обкладинки взято з офіційних джерел гурту