Reiva написали пісню про боротьбу із жахами, що стають реальністю

Тернопільський grunge гурт презентував композицію та лірик-відео "Your Nightmares".

 

Перші напрацювання музиканти зробили влітку 2018 року на домашній студії. Запис гурт робив на місцевій студії Шпиталь Рекордс під керівництвом звукорежисера Лесика Драчука (Tik Tu, Omodada).

"Your Nightmares" занурює слухача в бурхливий світ, наповнений страхами та нічними кошмарами, що живуть у підсвідомості кожного з нас та в певні моменти життя прориваються на поверхню, стаючи максимально реальними. Вони сковують та обпалюють розум, роблячи нас безпорадними маленькими дітьми, що протистоять величезним монстрам. Та все ж, опанувавши себе та поборовши цих внутрішніх демонів, ми усвідомлюємо, що вони були лише вигадкою нашої уяви, що розвіялися по вітру, як попіл", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Михайло Рогальський.

Над відео працював тандем відеографа "Арчи, но иногда Виктор" (котрий також зробив відео для дебютного синглу гурту "Стіна") та ілюстраторки Юлії Івченко.

Наразі гурт працює над накопиченням нового матеріалу. Також Михайло розповів нам, що в майбутньому планується фіт із тернопільською командою Hunky Dory.

Reiva — тернопільський гранж-гурт, створений у 2016 році. Дискографія нараховує два сингли.

Reiva у мережі:

https://youtu.be/OiDb485Y6do
https://www.instagram.com/reiva.official/
https://www.facebook.com/reiva.official/

Фото обкладинки - Богдан Слободян