Неформат проводить лекцію про пресрелізи

17 червня о 19:00 відбудеться платна лекція-тренінг "Пресрелізи про релізи для музикантів та їхніх менеджерів: основи", яку вестиме головна редакторка видання Ярина Денисюк. 

Як зрозуміло із назви, онлайн-лекція розповідатиме про те, як писати ефективні пресрелізи, як взагалі працюють вітчизняні музичні медіа у цьому контексті. Ми покажемо типові помилки дописувачів і, звичайно, відповімо на запитання учасників у прямому ефірі. Матеріал розрахований на початківців у цій справі. 

"Я особисто опрацювала тисячі пресрелізів і бачила, як раз за разом однаково помиляються музиканти та їхні менеджери - не лише початківці, але часом і досвідчені. Та й чи ледь не всі українські музичні медіа на своїх сайтах розміщали або інструкції з написання пресрелізів, або висвітлювали типові помилки музикантів. Отож, ця проблема насправді поширена, з нею стикається кожне медіа, і моя лекція покликана виправити ситуацію.

Я розумію, що у музикантів дуже часто немає грошей на промо-кампанії чи особистого піар-менеджера, тому постараюся розповісти, як замінити його функції та зробити ваше спілкування з музичними ЗМІ максимально продуктивним та приємним ", - коментує Ярина

Всі охочі також зможуть записатися на практичну частину, що запланована на 24 червня (початок о 19:00). Слухачі лекції на основі отриманих знань підготують пресрелізи та отримають по них персональні відгуки від Ярини. А типові помилки на основі цих практичних завдань ми розглянемо та обговоримо на лекції в Zoom. 

Усі учасники отримають корисну презентацію та відеозапис лекції. Запланована тривалість лекцій - півтори години та година. 

Вартість участі в лекції - 200 гривень, лекція та практичне - 300 гривень. Зареєструватися можна за цим лінком.

 

Нагадаємо, раніше ми публікували великий матеріал про те, як написати хороший пресреліз.