Макс Пташник записав акустичний мініальбом

Львівський сонграйтер презентує третій у своїй дискографії мініальбом "інколи люди собаки, але не завжди".

 

Артист створює музичний матеріал власноруч на всіх етапах – від написання лірики до саунд-дизайну готового треку. До його третього мініальбому увійшло шість пісень, написаних в різний час та в різних місцях: пісня "Метелик" була написана у 2013 році у Польщі, "24 години" – у 2015 в США, "Інколи люди собаки, але не завжди" – у 2020 у Львові, а "Вогонь" – за 5 хвилин в новорічну ніч з 2020 на 2021 рік.

Як йдеться у пресрелізі, Макс обрав акустику, оскільки, вважає себе насамперед сонграйтером, а ще йому подобається мінімалістичність звучання. 

"Я просто попросив засетапити мікрофон і гітару. Підряд грав все, що приходило в голову. Так записалося все, крім пісні "Вогонь", бо її взагалі не було. Все просто наживо. Максимально чесно. Дві години студійного часу. Дві доріжки зведення. Навіть без метронома!", – говорить артист про свій мініальбом у пресрелізі. 

Разом з ЕР артист презентував live-відео на трек "Не чекай на мене", що покликаний підкреслити атмосферу всього мініальбому - одна локація, одна людина в кадрі, одна історія.

Послухати реліз можна на стримінгових сервісах.

Макс Пташник – львівський музикант та сонграйтер. На його рахунку три мініальбоми - дебютний "Обіцянка кінця самотності" (2017), концептуальний "Буденна пересічна драма" (2018) та "інколи люди собаки, але не завжди" (2020). 

Макс Пташник у мережі:

https://www.facebook.com/ptashnk.clan
https://www.instagram.com/max.ptashnyk/
https://www.youtube.com/channel/UCcp66vWjVWidMAnbaq7yuWg
https://soundcloud.com/user-825858372

Фото надане виконавцем