Sunrise анонсували четвертий повноформатний альбом

Київський power metal гурт анонсував на 18 травня вихід нового альбому "Equilibria" та відкрив збір коштів на краудфандинговій кампанії.

Над новим альбомом одночасно працювали чотири гітаристи: Стас "Red" Сємілєтов (Mad Heads), Максим Вітюк (Nordwitch, Blood Brothers), Євген Костюкевич (ex-Sunrise) та Юрій Хижняк (Flipside). Також для композиції "Life Is A Journey" гостьовий вокал записав словацький вокаліст Mayo Petranin — учасник команд Symphonity та Castaway.

Перший сингл з альбому "The Bridge Across Infinity" гурт презентував на початку 2020 року. Він був створений за мотивами книги Ричарда Баха "Міст через вічність".

Наразі гурт відкрив краудфандингову кампанію, щоб зібрати кошти для остаточного завершення роботи над альбомом. Уже подолано 36 % бар’єр від фінальної суми.

Sunrise — київський power metal гурт, заснований у 2003 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми, концертний DVD, ряд EP та синглів. Гурт виступав на одній сцені із багатьма важливими гуртами жанру: Rage, Bonfire, Civil War та Helloween. На святкування 15-ї річниці Sunrise дали спільний концерт із Заслуженим академічним оркестром Збройних Сил України

Sunrise у мережі:

https://sunriseband.net
https://www.facebook.com/sunrisekiev
https://sunrisekiev.bandcamp.com