I Miss My Death написали пісню про красу ночі

Київський symphonic metal гурт презентував спільну з проєктом Luna композицію "Mirabilis".

 

Робота над композицією тривала упродовж останніх шести місяців. Основну частину музики створив засновник проєкту Luna — Антон deMort. Зведення та мастеринг робили на Luna Studio.

"Luna — це one-man project Антона deMort’a. Познайомилися ми з ним у творчому процесі — він запросив нашу вокалістку Олену Кривов’яз записати вокал на одну з його композицій. Почали спілкуватись, потоваришували, з часом створили разом black/death metal проєкт Setoml, де Антон відповідає за музику, а я — за концепцію, тексти та вокал. Також Антон допомагає I Miss My Death з багатьма звуковими питаннями, є тією частиною гурту, що поза сценою", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Сергій Кривов’яз.

Концепція треку — краса ночі.

"Ніч у цій пісні постає в образі дівчини-спокусниці, яка зваблює кожного, хто потрапляє в її обійми й змушує його мимоволі поринати в танець кохання. Мірабіліс — це одна з небагатьох квіток, яка розквітає вночі, а на ранок закривається. Тому саме її ми обрали алегорією ночі в цій композиції", — коментує музикант.

Обкладинку зробила художниця Олена Швець, котра раніше вже співпрацювала з I Miss My Death та Setoml.

Наразі гурт працює над перевиданням альбому "Mysto", накопиченням матеріалу для нового повноформатного альбому та ще однією колаборацією з Luna.

I Miss My Death (IMMD) — київський sympho metal гурт, заснований у 2007 році. На їхньому рахунку альбоми "At Her Funeral" (2010), "In Memories" (2014), "Mysto" (2020), кілька синглів і кліпів, а також DVD: In Memories Presentation Show (2015). Основна особливість — поєднання елементів класичної та метал музики, що найяскравіше відчувається в дуеті вокалістів IMMD — академічного сопрано та екстремального чоловічого вокалу. Актуальний склад:

  • Олена Кривов’яз — сопрано
  • Сергій Кривов’яз — екстремальний вокал, гітара
  • Михайло Богайчук — гітара
  • Артем Кравченко — бас
  • Сергій Новаченко — ударні

I Miss My Death у мережі:

https://www.facebook.com/imissmydeath/
https://www.instagram.com/immdband/
https://www.youtube.com/user/imissmydeath