Dronny Darko випустив спільний альбом із нью-йоркським артистом Ajna

Київський дроун виконавець презентував альбом "Radioactive Immersion" створений спільно із нью-йоркським артистом Ajna та виданий за сприяння лейбла Cryo Chamber.

Над альбомом артисти працювали упродовж останніх трьох років. Зведення також робили самостійно. Мастеринг — Саймон Хіт, власник Cryo Chamber.

Крісом познайомився через інтернет ще багато років тому, коли тільки вперше почав відкривати для себе дрон-ембіент. Це були роки, коли саундклауд не був так затягнутий у комерцію як зараз. Саме там ми з ним і почали лишати один іншому коментарі на треках і з часом на підставі схожих вподобань почали співпрацювати. Це артист із Нью-Йорку, який також займається фотографією", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Олег Пузан.

Концепція релізу — світ після ядерної війни.

"Альбом це така собі повість про часи після ядерної війни, де радіація повсюди. Як написано в описі самого релізу — це сценарій антиутопічного майбутнього. Надихало на це, мабуть, сама тема, бо давно хотілося про це щось створити", — додає музикант.

Обкладинку зробив Саймон Хіт.

Цьому року в рамках проєкту Dronny Darko має вийти ще одна колаборація. З моменту випуску альбому, тільки на офіційній сторінці лейблу його придбало понад 130 людей.

Нагадуємо, торік ми писали альбом "Origin", що завершив концептуальну трилогію, ознайомитися із рецензією на котрий ви можете за посиланням.

Також на сайті є ще декілька рецензій на альбоми Dronny Darko:

Dronny Darko — це творчий псевдонім киянина Олега Пузана, який пише ambient / drone. Музикант тривалий час співпрацює із Саймоном Хітом (Simon Heath), шведським композитором, продюсером, відомий, перш за все, за проєктами Za Frûmi, Atrium Carceri та власним лейблом Cryo Chamber, де і видавалися останні роботи Dronny Darko.

Dronny Darko у мережі:

https://www.facebook.com/dronnydarko/
https://dronnydarko.bandcamp.com/
https://twitter.com/DronnyDarko