Лейбл Masterskaya оголосив про старт освітньої програми для молодих музикантів MasterCamp

Київський лейбл Masterskaya спільно з Програмою Європейського Союзу "Креативна Європа" започаткували програму "MasterCamp".

"MasterCamp" — навчальна програма, що поєднує всебічні фундаментальні знання від лідерів музичної індустрії з України, Європи та Великобританії про сучасний ринок, авторське право, брендінг, маркетингові інструменти, турах та фінанси з практичним досвідом музичного виробництва й командною роботою в студіях Будинку Культури Masterskaya", — йдеться в пресрелізі програми.

"MasterCamp" проходить за підтримки Програми Європейського Союзу "Креативна Європа" і ставить за мету розвиток і підтримку молодих музикантів із невеликих міст, регіонів України та країн ЄС, у яких мало можливостей для отримання життєвого досвіду та знань у музичній сфері. Програма складається з трьох етапів: відбірковий тур, онлайн-навчання основам музичного бізнесу та практичний офлайн-інтенсив.

Відбірковий тур почався 16 березня. Для того, щоб подати заявку, необхідно заповнити анкету, надіслати демозаписи своїх треків, відео живих виступів та мотиваційний лист. У результаті будуть обрані 60 учасників, які матимуть змогу долучитися до другого етапу — онлайн навчання.

Бюджет програми складає майже 50 тисяч євро.

Дедлайн подачі заявок — 6 квітня. Подати заявку на участь можна за посиланням.