Паліндром випустив перший сингл із майбутнього альбому

Львівський хіп-хоп виконавець презентував композицію та відео "Останній танець".

 

За словами засновника проєкту Степана Бурбана, на створення композиції його надихнув фідбек від посту на власній сторінці у фейсбуці.

"Десь близько двох місяців назад я зробив пост у фб, де виклав кліп казахського реп-виконавця Хаскі. Мене звинуватили сходу в тому, що я русифікую український простір. Я вклинився в розмову, але зрозумів, що в мене недостатньо аргументів.

Що спричинило резонанс? Я згадав артиста в компліментарній формі, оцінив його аудіовізуальне мистецтво, сказав, що це талановито. Хоча і зрозумів згодом, що зі сторони українського митця у час війни, це було недоречно. Досвід, приходить лише постфактум. Ті люди, які мене хейтили, частково надихнули мене на створення цієї роботи", — розповів музикант у інтерв’ю під час презентації відео.

Над створенням відео працювала львівська команда Лінія Втечі. З моменту презентації, відео вже набрало понад 22 тисячі переглядів.

Нагадуємо, восени 2020 року паліндром випустив композицію та відео "не дожив", що є частиною OST фільму "Ваш Василь", який Степан створив самостійно.

На сайті є велике інтерв’ю з виконавцем. Також ви можете ознайомитися із рецензіями на два повноформатні релізи артиста: "Про сьогодні, завтра і вчора" (2019) та "Стіни мають вуха" (2020).

Паліндром — проєкт львівського hip-hop виконавця Степана Глави, відомого також за сольним проєктом Кашляючий Ед. Орім того він був учасником гурту Глава 94. На його рахунку два повноформатні альбоми та чимало відео.

Паліндром у мережі:

https://www.facebook.com/palindroms/
https://www.instagram.com/palindrom.ed/
https://soundcloud.com/stepan-glava
https://www.patreon.com/palindrom
https://www.youtube.com/channel/UChC0-DWHSWUMbK-P1HzEs3Q