Thunderdogs випустили новий сингл

Львівськe хард-рок тріо після досить тривалої перерви повернулося з новою піснею "Sinner", яка увійде до дебютного альбому гурту. 

Роботу над треком команда почала восени 2020-го, хоча його ідея розвивалася ще з 2017 року. Через карантин музиканти були змушені писатися поокремо, гітари взагалі записували вдома. Запис вокалу, ударних, зведення та мастеринг довірили Майку Кравцю, який працював над дебютним синглом гурту "Hail". 

"Життя цього треку почалося з однієї мелодії, в якій Юліана (соло-гітарист) надихав ревучий риф. Юра (вокал, бас, ритм-гітара, все решта), каже, що в словах поєднується мачизм та незалежність вільного юнацького життя з чуттєвістю любовних мук, які так чи інакше наздоганяють кожного. Також, пісня перетікає з приставучої мелодії до куплетів, що качають, далі знову в мелодійні приспіви та розвивається в потужне завершення", — розповіли у коментарі нашому виданню учасники гурту.  

Над обкладинкою працював вокаліст гурту Юрій. 

"Ми запропонували нашій подрузі Вікторії зробити татуювання з написом "Sinner", і, як бачите з нашої обкладинки, її відповідь була позитивною. У нашому баченні ці руки, що моляться — інтерпретація гравюри Дюрера актуалізована під сьогодення", — зазначають музиканти.

Пісня увійде до першого повноформатного альбому гурту, який називатиметься "Meat" та має вийти у квітні.  Учасники гурту додають, що "Sinner" — це лише вектор, у якому рухатимуться їхні наступні релізи — "побільше драйву та рок-н-ролу".

Thunderdogs — львівське хард-рок тріо, що має на своєму рахунку три сингли. Команда розповідає, що їхній дебютний сингл "Hail" додали до 114 плейлистів і вона зібрала понад 21 тисячу прослуховувань у Spotify. 

Thunderdogs у мережі: 

https://thunderdogsrock.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/thunderdogs_rock/
https://www.facebook.com/ThunderdogsRock
https://soundcloud.com/thunderdogs_rock