Cyllell випустив другий повноформатний альбом

Харківський black/death метал проєкт презентував другий повноформатний альбом "In Darkness of Dense Forests".

Альбом створювався та записувався впродовж осені 2020 року. Усі процеси - накопичення, запис, зведення та мастеринг - засновник проєкту Євген "Hiemsitus" Хричіков здійснив самостійно.

"З моменту виходу дебютного альбому я підтягнув свої композиторські навички, особливо гру на барабанах. Це, мабуть, і вплинуло на швидкість альбому", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Євген "Hiemsitus" Хричіков.

Уся лірика базується на власних віршах автора, а основна тема релізу - це неминучість, оповита смертю, та краса хижої природи.

Обкладинку Євген Хричіков також робив самостійно, це малюнок олійними фарбами.

За словами музиканта, в нього вже накопичено достатньо матеріалу для заснування ще одного проєкту.

Нагадуємо, раніше ми писали про сингл "Шовком ночі", що увійшов до цього альбому. Також, за посиланням, ви можете докладніше дізнатися про дебютний лонгплей проєкту "When the Day Goes Out", що вийшов у серпні минулого року. 

Cyllell — харківський блек/дет метал гурт, заснований Євгеном "Hiemsitus" Хричіковим (Symuran, Risenstar) у 2020 році для реалізації невикористаного музичного матеріалу з іншого проєкту Hevvn. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми.

Cyllell у мережі:

https://www.facebook.com/Cyllell-Ukrainian-Black-Metal-107233021108765/
https://cyllell.bandcamp.com/