Електронний лейбл "Пінцет" відновив діяльність

Тернопільський електронний лейбл Пінцет відновив діяльність і презентує спільний реліз двох тернопільських електронних продюсерів - Motoblok та Clasps під назвою "Spyt". 
"Ідея запису з’явилася у поїзді Тернопіль-Київ, в якому вони обоє прямували на виступ. Кожен з них зробив по композиції, а другий її переосмислив та зреміксував.
 
Хлопцям не вдалося окреслити творчість вже відомими термінами, тому довелося зґенерувати нові жанри – гедоністичний дум та субреалізм.
 
Відкриває альбом трек Motoblok’а – Nava L, в якому можна простежити відголоски індустріального джуку. Наступним йде ремікс від Clasps, в якому той повністю деконстрюював ориґінал і зібрав новий твір, фактично, з нуля. У композиції Clasps – Serpent Handling біт в’ється неначе змія на руках вірян, а синтезаторні партії неочікувано жалять. Своїм реміксом Motoblok пом’якшив літурґію та додав R’n’B-ґруву", - розповідає лейбл. 
Загалом різноплановість релізу може об’єднати шанувальників індастріелу, джуку, техна та експериментальної електроніки. Мастерингом треків, до слова, займалася студія "Shpytal Records". 
 
Придбат реліз можна на Бендкемпі лейблу.  
 
Pincet – це лейбл, промо та подкасти з Тернополя, який спеціалізується на некомерційних проявах електронної музики. Лейбл діє з 2007 року і за цей час встиг випустити 10 релізів. 
 
Пінцет  у соцмережах: