Гурт "Ціна Ритму" випустив новий альбом

Рівненський гурт днями представив свій новий альбом під назвою "Точка Неповернення".  Уже скоро в Івано-Франківську відбудеться концерт "Ціни Ритму" у рамках презентації альбому. Він пройде 29 жовтня у місцевому пабі "BarDuck". 
 
"Минув рік важкої праці над альбомом, який збирався по маленьких пазлах в одну суцільну та концептуальну картину, в якій все зв'язано між собою. Картину, фарби на яку діставались з емоцій та уривків пережитого від кожного учасника команди... Кожного, хто приклав руку до створення цього релізу.  Багато людей чекало цього і тепер у вас є можливість насолодитись матеріалом, який доходить від найглибших скарбниць душі та пам'яті", - прокоментували реліз організатори концерту. 
 
Загалом же реліз містить 10 треків. Він записувався на франківській студії Union Records, а зведенням його займався Angelo Porter. Композиційне оформлення і мастеринг альбому - справа рук Віталія Полюховича (Zaobriev). Автор обкладинки - Віталій Руппельт (БРАТ). 

Ціна Ритму (англ. Tha Price Of Da Rhythm) — у минулому об'єднання двох гуртів, які співпрацювали разом з 2010 року в напрямку хіп-хоп. Через рік було вирішено переформуватись в повноцінний гурт. Переможці 3-ох фестивалів, в тому числі і двох (2011 та 2015) із серії фестивалів «Represent». На даний момент до складу гурту входять 3 MC: Апекс, Джонні Дивний та Довгий Пес.    

"Ціна Ритму" у соцмережах: 

ВК: https://vk.com/price_of_rhythm 
Bandcamp: https://price-of-da-rhythm.bandcamp.com/ 
Soundcloud: https://soundcloud.com/price-of-da-rhythm 
Instagram: https://www.instagram.com/priceofdarhythm/ 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCi7eAAJDzhE3q7h0OE-AMxw