23/06/2010 г. Киев, арт-клуб "44"

Wed, 23.06.10 - 09:00
Арт-клуб "44"

Иванова Ночь под "эльфийское" пение YouCrane и Switch On the Light

Издревле на Иванов день молодежь не спала до самого рассвета. Парни и девушки прислушивались к звукам природы, ведь именно в эту мистическую ночь можно было услышать пение эльфов.

Для того чтобы в киевских городских джунглях расслышать волшебное пение, достаточно посетить в эту ночь таинственный подвал арт-клуба "44" и послушать эксклюзивный совместный концерт групп YouCrane и Switch On the Light. Эта ночь будет полна энергии и магии. Вместо разжигания костров, символизирующих победу света над тьмой, в клубе будут пылать эмоции. Уют и комфорт клуба удивительным образом переплетутся с энергетикой двух групп. И давний праздник наших предков, Иванова ночь, обретет свою колдовскую силу,которая станет для гостей клуба защитным оберегом от злых сил на весь год.

Место встречи: арт-клуб "44" (ул. Крещатик, 44-Б)
Время встречи: 23 июня, 21:00

СМИ о нас:
" Учасників Switch On the Light не потрiбно представляти. Клавішник Євген Кобзарук грає в проекті Lama, барабанщик Ігор Антонов – в групі Н. Три. Вокаліст Вал Бойко – професійний актор театру і кіно. «Група існує лише рік, і концертам до цієї осені ми не приділяли належної уваги. В основному писали пісні, яких вже накопичилося на альбом. Нам дуже хотілося б, щоб кожен слухач Switch On the Light вдумався в тексти пісень, хоч усі вони і англійською мовою, і ввімкнув світло всередині себе, свій внутрішній світ."

"Тим, хто ще не забув, що таке справжня жива музика, і вміє гідно оцінити професійних музикантів – людей, так би мовити, з талантом від Бога, варто зазирнути на концерт молодого прогресивного гурту «Switch on the light”. Ви побачите, як виглядають люди, які грають, співають, візуалізують, словом, створюють і відтворюють музику, бо просто не можуть інакше! Тексти пісень не пусті, як заведено у світі попси, а змістовні, висловлюють життєві принципи та душевні пориви молодих ідеалістів – ліриків, поетів. Однак щоб зрозуміти, що саме за принципи сповідують члени гурту, вам необхідно щонайменше володіти англійською мовою. Адже саме світову мову спілкування «лайти» обрали для своєї творчості. Якщо ж англійська не є вашою сильною стороною, все одно приходьте на концерт, адже проникливий голос вокаліста, «плач, сміх і тихі роздуми» музичних інструментів аж ніяк не залишать вас байдужими."

www.switchonthelight.com.ua