Weekly Digest 23-29 серпня

Любовний конекшн з Turnstile, важкометалічний дум Spirit Adrift, смертельний дум Hooded Menace, а ще панк-рок від Chubby And The Gang та Teenage Bottlerocket, action rock The Bronx та Danko Jones і музика з телевізора у Weekly Digest.

The Bronx – Bronx VI

Action Rock гурт з Лос-Анджелесу. The Bronx добре відомі шанувальникам таких гуртів як The Hellacopters чи Turbonegro. Їхні запальні пісні з крутими гітарними соло, бубном та потужною рокерською подачею – це саме те, що треба, щоб наповнитись електричною енергією і відчувати себе, наче ти володар світу.

spotify | apple music | youtube music

 

Chubby And The Gang – The Mutt’s Nuts

Панк квінтет з Західного Лондону, Chubby та The Gang тримають ідеальний гармонійний баланс між двома енергіями - невимушеним "fuck it", з одного боку, та активним "fuck off", з іншого.

spotify | apple music | youtube music

 

Danko Jones – Power Trio

І ще щодо action rock. Канадці Danko Jones міксують панк та хард-рок і славляться своїми енергійними живими виступами. Я дуже люблю їхній альбом 2017 року "Wild Cat" і завжди з задоволенням додаю до плейлистів їхні композиції, адже така заряджена та легка для прослуховування музика щонайкраще підходить для вечірок, довгих поїздок, занять спортом і взагалі майже для всього, що потребує розгону крові по тілу.

spotify | apple music | youtube music

 

Hooded Menace - The Tritonus Bell

Фіни Hooded Menace є наразі одними з флагманів повільного і нищівного смерть-металу. Завдяки бездоганній майстерності у написанні пісень та балансі між суворими вибухами дез-металу та вишуканою мелодійною меланхолією, Hooded Menace розкривають скелетний жах та похмурий відчай у "The Tritonus Bell"! Цього разу вони додали також більш класичних впливів важкого металу 80-х років, як-от King Diamond та Mercyful Fate, що привело до найвищого за темпом (але ніяк не швидкого) альбому Hooded Menace з найбільш хітовим матеріалом у їхній дискографії!

spotify | apple music | youtube music

 

Kat Von D – Love Made Me Do It

Кетрін фон Драхенберг або Kat Von D - американська татуювальниця, модель, підприємиця та, віднедавна, музикантка. Найбільш відома своєю роботою татуювальницею в реаліті-шоу "LA Ink", вона також відома тим, що була колишньою головою косметичної компанії Kat Von D Beauty (перейменована на KVD Vegan Beauty). На своєму першому повноформатнику Kat Von D підготувала idm/synthpop про любов.

spotify | apple music

 

Mouse Rat – The Awesome Album

Mouse Rat, вигаданий гурт з культового ситкому "Парки та зони відпочинку", на чолі з персонажем Кріса Пратта Енді Дуайєром, випустив справжню платівку під назвою "The Awesome Album ". Альбом, анонсований на 10-ту річницю пам’ятного шоу для мініатюрного коня Li’l Sebastian, відкривається піснею "5,000 Candles in the Wind (Bye Bye Li’l Sebastian)" і містить ще 14 інших пісень, які виконувалися або згадувалися у "Парках та зонах відпочинку".

spotify | apple music | youtube music

 

Spirit Adrift – Forge Your Future

Трьохпісенний EP "Forge Your Future", послідовник чудового минулорічного альбому "Enlightened In Eternity", дарує слухачам потужний і заряджений важкий метал. "Ці пісні та цей гурт представляють наполегливість у подоланні перешкод у важкі часи, залишаючись вірними своїй внутрішній сутності та оспівуючи життєстверджуючу силу металу", - прокоментував гітарист та вокаліст гурту Нейт Гаррет.

spotify | apple music | youtube music

 

Teenage Bottlerocket – Nice Sesh!

Один з найкращих, на мій погляд, ramones-core гурт Teenage Bottlerocket повертається зі своїм дев'ятим студійним альбомом "Nice Sesh!". Як завжди в косусі та конверсах, з гумором та канонічним оформленням альбому (цього разу у помаранчевому кольорі дорожнього конуса) Teenage Bottlerocket підготували очікувано приємний реліз.

spotify | apple music | youtube music

 

Turnstile – Glow On

Три роки пройшло з виходу неймовірного альбому "Time & Space", який змінив обличчя хардкору. Turnstile поєднали позитивні вібрації, грайливі мелодії та важкі хардкорні рифи, завоювавши одразу пошану як серед хардкорщиків, так і серед більш мейнстримної аудиторії. Їхній EP "Turnstile Love Connection", який вийшов наприкінці червня 2021-го у супроводі одноіменного відео на всі чотири треки EP, став сюрпризом і святом для шанувальників. Після цього Turnstile оголосили про вихід повноформатного альбому за допомогою білборду у рідному місті гурту - Балтіморі. І ось, нарешті, на Roadrunner Records вийшов LP на 15 треків, 4 з яких ми вже чули на "Turnstile Love Connection" і ще на двох до Turnstile приєднався Dev Hynes, більш відомий як Blood Orange – британський співак, композитор та продюсер, який грав з чи писав композиції для FKA twigs, Florence and the Machine, The Chemical Brothers, Kylie Minogue, A$AP Rocky, Mac Miller, Blondie, Harry Styles, Jazmine Sullivan, Mariah Carey та інших. "Glow On" - це чудовий альбом, який слухається на одному диханні та викликає бажання повернутися до нього знову і знову. Однозначно в топ альбомів року.

spotify | apple music | youtube music

 

Wormwitch – Wolf Hex

Канадці Wormwitch грають атмосферний мелодійний чорний метал, у якому також відчувається вплив першої, більш трешевої хвилі чорного металу, а також красту. Гарно спродюсований та красиво оформлений (мінімалістична обкладинка без абияк вліпленого лого – це дуже гарне рішення). Дуже якісний реліз.

spotify | apple music | youtube music

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут. 

Neformat.com.ua ©