Weekly Digest 16-22 серпня

Три бойовики від Sodom, новий, як завжди неоднозначний, Deafheaven, атмосферний Wolves In The Throne Room, сіквел альбому "Colors" від прог металістів Between The Buried And Me, а ще гаражний панк, почорнілий метал панк, sXe hardcore, накурений death metal та trad doom у Weekly Digest.

Bambies – Summer Soon

Bambies - тріо родом з Монреаля, Квебек, Канада. Це тримовний, тринаціональний гурт (Канада, Франція, Коста-Ріка) хуліганів, що створюють гаражний панк-рок. Їхня музика є бруднуватую, але й попсовою, пустотливою, чарівною, заразливою, танцювальною і, перш за все, веселою. Алхімія, що стоїть за звучанням Bambies, починається з базового натхнення панком 70-х років і ramones-core + хороша доза павер-попу, рясно приправлена гаражним роком, рок-н-рольними гітарами, і нарешті прикрашена серфом.

 

Between The Buried And Me - Colors II

У 2007 році прог-метал гурт Between The Buried And Me випустив 65-хвилинний опус "Colors", який, хоч і складався з 8 композицій, звучав як одна цільна історія. Альбом отримав безліч схвальних відгуків і став важливим альбомом для всього жанру. 14 років та 5 повноформатників потому, Between The Buried And Me випускають сіквел. Фронтмен гурту Tommy Giles Rogers Jr. прокоментував: " музичному плані це як продовження "Colors". На оригіналі я аналізував себе та аналізував людство. Минулого року я був у ідеальному стані, щоб зробити це знову. Я писав тексти, використовуючи ті самі прийоми і техніки, але через нові відчуття вони виходили зовсім іншими. Мета музики - допомогти. Це велика тема цього альбому. Після того, як наші пісні закінчені, вони належать нашим слухачам. Можливо, це допоможе їм рухатися вперед творчо або в житті."

spotify | apple music | youtube music

 

Bonehunter - Dark Blood Reincarnation System

Почорнілий метал-панк з Фінляндії. Bonehunter – це power-trio, яке починало з відвертого поклоніння Bathory, але змогло знайти своє звучання й, ух, які ж тепер якісні в них гітарні партії. Вийшов їхній альбом на культовому для подібної музики лейблі Hell’s Headbangers, що теж підтверджує високу планку.

spotify | apple music | youtube music

 

DARE – Against All Ods

Ось чомусь гріють мені душу гурти, які у 2021 році випускають дебютний альбом in-your-face straight edge hardcore. Я був майже певен, що така субкультура майже повністю вимерла або була засквотована радикальними "борцями за чистоту", якщо ви розумієте про що я, але ні. Ці парубки з Orange County, що подарувала нам Uniform Choice, готові турити зі скейтом та балончиком фарби залишаючи сліди на стінах послання, що грань все ще є чіткою. А "Different Method" однозначно гімн!

I refuse to bend
Unlike you suckers that are playing pretend
And those who take offense
Are the same motherfuckers
Thought that this was a trend
Proud to be straight edge

spotify | apple music | youtube music

 

Dazy - MAXIMUMBLASTSUPERLOUD: The First 24 Songs

Dazy (одноосібний гурт Джеймса Гудсона, також відомого за гуртом Teen Death) випускає сингли та EP, починаючи з 2020 року, і всі вони поєднують панк/інді 80-х/90-х років із психічним попом 60-х років та мають сподобатися шанувальникам Superdrag, Weezer, Husker Du та Redd Kross. Тепер Dazy випускає "MAXIMUMBLASTSUPERLOUD: The First 24 Songs", де зібрана вся музика, яку він випустив до цього часу, а також п’ять нових пісень.

spotify | apple music |

 

Deafheaven - Infinite Granite

Новий альбом Deafheaven звучить як шугейзовий The Cure. Ох, багато буде суперечок про те, добре це чи погано. Але металу тут нема.

spotify | apple music | youtube music

 

Sarcoughagus - Delusions of the Sick

Накурений death metal з ідеальним каламбуром у назві. У Cannabis Corpse з’явився конкурент. І знову хочеться відзначити звук малого барабана.

spotify | apple music | youtube music

 

Sodom – Bombenhagel

Новий EP від легенд тевтонського треш металу Sodom – це свято для всіх шанувальників металу. Своїм останнім повноформатником "Genesis XIX" в оновленому складі Том Angelripper та компанія довели, що їх ще зарано списувати з рахунків і три бойовики на "Bombenhagel" - ще одне тому підтвердження.

spotify | apple music | youtube music

 

Witchcryer - When Their Gods Come For You

"Their Gods Will Come For You"- це новий концептуальний альбом трад дум гурту Witchcryer з Техасу, що містить пісні про богів різних епох та цивілізації протягом існування людства.

spotify | apple music | youtube music

 

Wolves In The Throne Room - Primordial Arcana

Wolves In The Throne Room, як і Panopticon – це чорний метал, який найкраще слухається на природі, коли можна розчинитись і поєднатись в гармонії зі світом, відчути велич нашої планети та її неоціненний скарб. Музично альбом "Primordial Arcana" продовжує курс, який Вовки взяли на альбомі "Celestial Lineage", додаючи до свого атмосферного чорного металу магію dungeon synth. "Primordial Arcana" - це перша повністю автономна робота гурту: брати Аарон та Натан Вівер разом з гітаристом Коді Кейвортом займалися усіма аспектами запису, виробництва та мікшування у власній студії Owl Lodge у лісах штату Вашингтон. Вийшло дуже достойно, хоча все-таки альбом Panopticon мені зайшов сильніше, Але й Вовків на природі я ще не слухав

spotify | apple music | youtube music

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут. 

Neformat.com.ua ©