Stay Tuned! Терапевтична музика від Маргарити Кулічової (Grisly Faye)

Маргарита Кулічова найбільше відома нашим читачам за електронним проєктом Grisly Faye. Останні кілька років вона навчалася за кордоном, але встигала також писати саундтреки до фільмів, пісні для свого проєкту, а ще її голос можна було почути в колабораціях з іншими виконавцями, наприклад, у карантинному синглі Джозерс "Останнє прощавай". Це купа роботи, отож сьогодні Маргарита розкаже, яка музика допомагає їй витримувати подібний темп. 

Маргарита Кулічова 
Творчиня проєкту Grisly Faye

Композиторка, саундпродюсерка, випускниця Moving Academy for Performing Arts (NL) та магістерської програми університету Kino Eyes (PT). Останні на цей момент релізи - лютневий сингл "on repeat" і музика для короткометражки "A Song Of Nature". 

Цей плейлист сформований на основі треків, які я зберегла протягом останнього року. Зараз, як ніколи раніше, я використовую музику в терапевтичних цілях. Після двох років виснажливої магістратури та постійних переїздів я випустилась у розпалі пандемії. І замість того, щоби повернутися додому, пити чаї та їсти мамині пироги, знову переїхала в Лісабон, почала PhD in Media and Arts і запланувала безмежну кількість музичних релізів як Grisly Faye. Шкодую про це кожні кілька днів. Добре, що в мене є улюблені плейлисти та друзі.

Плейлист також доступний на Deezer, Apple Music i Youtube Music.

Jordan Rakei — Best Part

Більшу частину мого плейлиста складають треки, з якими можна робити кухонні дуети. Я люблю співати цю пісню (цей кавер більше ніж оригінал), коли готую каву

Ian Chang — Lion Dance

When the coffee kicks in. Я люблю каву так сильно, що в кожному новому місті шукаю свого дилера. Він уже знає, яку каву, який помол і коли я прийду за наступною порцією, пританцьовуючи під цей трек.

Labirinth — All For Us

Поки я жила в Единбургу, я співала в альтах госпел хору “Phoenix Soul And Gospel Choir”. Я чекала кожної репетиції як свята і співала так, наче це останній день мого життя. Ми співали класичний госпел і злегка розпусний соул. Цю пісню ми хотіли зробити на прайд у травні 2020-го.

Tom Misch & Carmody — Release You

Я люблю молодий британський джаз і його послідовників. Це пісня початку локдауну, intelligent love song or a guide to your perfect break up.

La Chica — Addict

Був моїм найпрослуховуванішим треком 2020. Під нього я закінчувала писати свій диплом і пройшла 30 кілометрів нічним гірським хребтом.

Northeast Party House — Redbone

Бо тут співають дівчата, і мені це надзвичайно подобається. До того ж ця пісня дає нам важливий життєвий урок:

If you want it, yeah
You can have it, oh, oh, oh
If you need it, oooh
We can make it, oh

John Martyn — Glory Box

Бо тут співає чоловік, і наші голоси гарно звучать разом.

Telefon Tel Aviv — arms aloft,

Я маю найкращого у світі друга, який рекомендує треки краще за алгоритми Спотіфай.

Laura Misch — Glass Shards

Ця родина Misch мені дуже полюбилася. Як солодка ностальгія.

East of Underground — I Love You

Це неочікувана пісня, не знаю, звідки вона взялася, але вона класна.

Cécile McLorin Salvant — Fog

Мабуть, найкраще, що зі мною сталось у Лісабоні. Вона не має нічого спільного з цим містом, окрім того, що я її тут уперше почула.

Moses Boyd — 2 Far Gone (feat. Joe Armon-Jones)

Мені дуже гріє душу цей трек. нехай погріє і вам.

Liana Flores — Rises The Moon

Цієї зими почувалася жалюгідно. Тож аби не приймати таблетки, я ходила містом і слухала музику. Усе серйозно, за розкладом, як терапія. Ця пісня — наче ти лежиш у ліжку й бачиш, як сонце біжить кімнатою. Можливо, це найкрасивіше, що ти побачиш сьогодні, тож варто радіти.

Jordan Rakei — Midnight Mischief (Tom Misch Remix)

Всередині серпня мені довелося терміново переїздити з Единбурга до Лісабону. Цю пісню я слухала в таксі дорогою в аеропорт. Наче я тікала, залишивши за собою все, що так люблю, сподіваючись колись знову почуватися так само затишно й так само своєю.


Попередні плейлисти тут. 

Grisly Faye у мережі:

Youtube: https://www.youtube.com/user/grislyfaye
Soundcloud: https://soundcloud.com/grisly-faye/
Twitter: https://twitter.com/GrislyFaye
Instagram: http://instagram.com/grislyfaye
Facebook: https://www.facebook.com/grislyfaye
Bandcamp: https://grislyfaye.bandcamp.com

Neformat.com.ua ©