Pustosh видали двомовний сингл

Днями в інді-рок дуету Pustosh відбулася прем’єра синглу "Дивна". Музиканти також представили анімаційний кліп на нього.

Учасники проєкту, Марія Рубель і Євгеній Хрульов, працювали над цією композицією на тисячокілометровій відстані, що частково відобразилося на тематиці треку.

"У пісні йдеться про розповсюджений екзистенційний стан, який можна описати як "ні туди, ні сюди", та про внутрішні коливання, повʼязані з ним", – кажуть музиканти в пресрелізі.

Уперше вони створили пісню, яка виконується двома мовами – українською й англійською. Її запис і зведення відбулися на київській студії LipkyZvukozapys під проводом Сергія Заболотного. А фінальні штрихи вніс Енді Волтер, звукорежисер із Abbey Road.


Анімаційне відео для музикантів виконала мультиплікаторка й фʼюжн-джаз композиторка Поліна Майборода, знайома Марії з часів дитсадка.

Опісля цього релізу виконавці вирушать у триденний благодійний тур, націлений накопичити кошти для придбання машини українському військовому й батькові Андрія Лагутіна. Андрій – український режисер, який брав участь у зйомках кліпу Pustosh на трек "Щось Не Так".

Pustosh – київський інді-дует, створений у 2019 році, який ведуть музиканти Марія Рубель та Євгеній Хрульов. Концепцію гурту музиканти описують слоганом: "all you need is nothing", а власну музику визначають як void-rock.

Pustosh у мережі:

https://www.instagram.com/pustoshband
https://www.facebook.com/pustoshband

Фото обкладинки – Наталя Івасюк