Regina Collage видає альбом спогадів

Нещодавно електронний проєкт Regina Collage оприлюднив альбом "Memories". У ньому авторка музики вивільнила свої емоції від переїзду до Англії.

Регіна, засновниця проєкту, працювала над цією музикою впродовж 3 місяців, коли знаходила для цього час, у Брістолі. Туди вона переїхала в грудні 2022 року через повномасштабну війну.

"Залишивши всі свої інструменти в Україні, я працювала [над альбомом] з одним лише синтезатором, який мені позичив мій хороший друг Джефф із гурту Beak", – пише виконавиця на Bandcamp.

Був момент, коли Регіна відклала роботу над цією музикою на тривалий проміжок часу, але все ж повернулася до неї незадовго до дати релізу.

Основним рушієм цього альбому було бажання музикантки "експортувати емоції в звук". Зокрема йдеться про її переживання стосовно кохання, війни, самотності й тривоги через невизначеність майбутнього.

"Головна потреба полягала в тому, щоб трохи легше переживати занадто емоційні моменти життя. Загалом це основна причина чому я роблю музику, бо, першою чергою, це індивідуальна необхідність", – ділиться Регіна з Неформатом.

Виконавиця вважає цей альбом своєрідним щоденником різних емоційних спогадів і загалом нетиповою для себе роботою.

Наразі Регіна вже працює над своїм наступним альбомом, до якого має системніший підхід. Окрім того, днями вона опублікувала сингл "Весна", дещо схожий на майбутній реліз за її ж словами. 

Regina Collage – сольний електронний проєкт харківської музикантки Регіни Желєзнякової. Наразі в дискографії формації два альбоми й низка синглів. 

Фото обкладинки – надала виконавиця