Harmatna видали дебютний ЕР

Днями інді-рок гурт Harmatna видав свій перший мініальбом "Розчиняюсь". 

Мініальбом вийшов на лейблі ERYTHROLEUKOPLAKIA RECORDS. Пісні для цього релізу музиканти писали протягом п’яти років.

"Альбом являє собою інтимний рефлексивний зріз останніх п’яти років життя у стагнованому суспільстві, пошуки свого "Я", свого місця в цьому світі. П’ять треків просякнуті двома темами: рефлексія та вода, як символ підсвідомого", – розповідає Сергій, гітарист та вокаліст гурту, Неформату.

Над звуком альбому працювали всі учасники колективу рівноцінно, а також залучили до процесу свого університетського приятеля Євгена Короля. В нього ж музиканти записали альбомні композиції.

Автором обкладинки ЕР є ще один товариш виконавців – Свят Вєтров. На її оформлення його надихнула стрічка "Польоти уві сні та наяву" Романа Балаяна та міркуванння режисера про мить падіння в воду з тарзанки, в якій він побачив політ наяву, глибоку метафору на існування.

"Обкладинка, знову ж таки, має підґрунтя взаємодії з водою як з універсальним розчинником. Тобто людина бере в руки тарзанку і відштовхується від берега – це можна трактувати як крок вперед, після якого шляху назад вже немає. Людина летить назустріч воді, яка розчинить все, що було до того, і створить щось нове в ліричному герої", – додає Свят від себе.

Harmatna – інді-рок гурт, який заснували троє університетських друзів з різних міст у 2015 році, в Києві. Спершу музиканти об’єдналися задля участі в студентському творчому фестивалі, а вже двома роками пізніше почали роботу над матеріалом для релізу. Назву гурту дала вулиця Гарматна в Києві, де музиканти збиралися та писали музику.

Учасники:

  • Віталій Нікітін – ударні
  • Олександр Гопанчук – бас
  • Сергій Цибуля – гітара та вокал

Harmatna в мережі:

https://www.instagram.com/harmatna/