Heruvim підписалися на Redefining Darkness Records

Нещодавно дез-метал гурт Heruvim поповнив ряди резидентів американського Redefining Darkness Records. Кілька днів тому названий лейбл видав їхній ЕР "Shadowheart" на CD-дисках.

Власник Redefining Darkness Records звернувся до музикантів через їхній Bandcamp майже одразу після релізу "Shadowheart".

"Томас [ред. – власник лейблу] написав, що йому дуже подобається наш ЕР і що він підтримує Україну як тільки може. Він запропонував випустити наш мініальбом на CD і ми з радістю погодилися та домовилися з ним, що увесь чистий прибуток піде на підтримку української армії", – розповідає Валерій, фронтмен гурту, Неформату.

До цього на Redefining Darkness Records вже випускалися друзі гурту Mortal Vision, а також виходив один із релізів гурту 1914.

Окрім того, що Томас став для Heruvim, без перебільшень, справжнім другом, він також взяв на себе промоцію творчості музикантів, тож тепер їхній мініальбом з'явився на великих стрімінгах. Також напередодні випуску компакт-дисків про гурт написали на англомовному No Clean Singing.

"В процесі випуску CD виникли невеликі труднощі – завод з якихось причин мав проблеми з виробництвом, тому все тягнулося з кінця квітня аж до початку серпня. Але важливо, що все вийшло".

Як музиканти по секрету розповіли Неформату, зараз до виходу готується новий максісингл, що складатиметься з інтро та двох нових композицій гурту. Певна річ, реліз вже вийде на новому для них Redefining Darkness Records. Тож stay tuned!

Heruvim – одеський олд скул дез-метал гурт, який створив Валерій Blonde, вокаліст Kingpin, у 2019 році. Для першого релізу всю музику він написав сам і попросив двох друзів Колю (Lostpray) і Славіка (Silent Grace, Cataracta) допомогти із записом ударних та басу. Дискографія нараховує максісингл та мініальбом "Shadowheart". Назва гурту пов’язана з релігійними поглядами засновника.

Heruvim у мережі:

https://www.facebook.com/heruvimdeath
https://www.instagram.com/heruvimdeath/

Redefining Darkness Records в мережі:

https://www.facebook.com/redefiningdarkness
http://www.redefiningdarkness.com/

Фото обкладинки – надали виконавці