Ми не винні: гурт Mozee Fee презентував новий сингл

Нещодавно київський рок-гурт Mozee Fee випустив сингл "Невинні".

За словами музикантів, ця композиція про висновки й результати, на які неможливо вплинути, усупереч нашому бажанню. Пісня "Невинні" підкреслює, що таке бажання нормальне, утім, на ньому не варто зациклюватися, бо воно все одно нічого не змінить.

Трек також доступний на стримінгах

"Пісня ця ще була написана в часи гаражних репетицій із Ванею (ред. – ударник), але дійшли з гуртом до неї тільки на початку цього року. Розуміли, що це щось досить незвичне для української сцени, і почали працювати над ним", – стверджує Неформату Mozee Fee.

Музиканти записувалися, як зазвичай, у свого друга Дані Агеда (гітарист Пропащої сили, басист headachee), який теж вніс свої ідеї у фінальне звучання треку. Окрім того, цього разу хлопці, як самі стверджують, вперше серйозно поставилися до передрелізної підготовки для кращого розповсюдження пісні.

Інший спільний знайомий гурту, що також займався створенням муд-відео, працював над дизайном обкладинки, де зобразив усіх учасників у вигляді магшоту в стилі примітивізму.

"Ми кайфуємо від того, що ми робимо, проводячи час разом. Також на українській сцені нам не вистачало такої музики, як наша.

Ми хочемо привнести нове та трохи забутого старого. Зараз українська сцена росте, розвивається й постійно змінюється, і ми разом з нею.

Кожен прописує свої партії сам. Я можу прийти з основним рифом і текстом, але в результаті вийде зовсім не та картина, на яку я очікував спочатку. Пісня може кардинально змінитися в настрої, але виходить набагато цікавіше й органічніше", – заявляють Mozee Fee.

Свій стиль команда описує як сьорф-панк та ньюгейз та зазначає, що своєю творчістю хотіла б передати слухачам “трохи безтурботності та розуміння".

Mozee Fee – молодий гурт, що зібрався з різних куточків Київської області. Нинішній склад: ударник Іван, вокаліст/гітарист Максим, гітарист Ігор, басист Олексій.

Mozee Fee бере початок із періоду ковідного карантину, коли Іван і Максим почали грати в гаражному кооперативі. Восени 2023 року до складу долучився басист, а згодом і інший гітарист. Перші сингли вони випустили вже цьогоріч, також стараються виступати наживо.

Назва гурту означає прізвисько, підібране на честь ударника, однак поки Mozee Fee свідомо приховують її значення.

Більше про гурт:

https://www.instagram.com/mozee_fee

Фото надані гуртом